Fortune Coffee vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heel erg belangrijk, dit zit in ons DNA. Duurzaamheid is een belangrijke factor van MVO. Voorbeelden hiervan zijn onze efficiënte routes om onze CO2 uitstoot te verlagen en onze recyclebare producten. Omdat wij duurzaamheid heel belangrijk vinden, werken wij ook graag samen met partijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Om die reden zijn wij een samenwerking met The Brownie Box aangegaan.
The Brownie Box
De ingrediënten en allergenen
Double Chocolates
Eén hap brengt je langs een krokante chocoladekorst, stevige brownie textuur langs de randen, smeuïge chocolade in het midden en dan... Ongesmolten stukjes pure Callebaut chocolade. Hoe heerlijk is dit? Voor de perfecte brownie heb je natuurlijk een aantal ingrediënten nodig, namelijk: suiker, ongezouten roomboter (melk), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), 9% chocolade met ten minste 39,1% cacaobestanddelen (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
De Double Chocolates Brownie kan sporen bevatten van: noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen.
Vegan Originals
Lekker knapperig van buiten en smeuïg van binnen. En dat in een vegan variant. Wat wil je nog meer...? Ja, een kop koffie, dat begrijpen we ;-). Voor de perfecte vegan brownie heb je natuurlijk een aantal ingrediënten nodig, namelijk: suiker, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), sojadrink (water, sojabonen, suiker, zuurteregelaars: E340, calciumcarbonaat, stabilisator: E418, zout, natuurlijk aroma), tarwemeel, kokosolie, cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
De Vegan Originals brownies kunnen sporen bevatten van: melk, ei, noten, pinda’s, andere glutenbevattende granen.